Sprout® blyanter.

SPROUT BLYANTEN er den første bæredygtige blyant i verden

Sprout betyder ”spire”, og det er præcis, hvad verdens eneste blyant af sin art kan.

Til virksomheder eller organisationer, der har en holdning til bæredygtighed, er en Sprout blyant den ideelle gave. Sprout blyanten er den første bæredygtige blyant i verden, der kan plantes efter brug. Blyanten har fået sin dobbelte funktion ved at erstatte viskelæderet med en særlig frøkapsel. Der vokser dejligt friske krydderurter, sprøde grøntsager eller blomster ud af blyanten. Du kan gøre blyanterne mere personlige med et indgraveret logo eller budskab for at markedsføre en virksomhed eller organisation.

Ved at plante en Sprout®blyant i stedet for bare at smide den ud kan du gøre bæredygtighed synlig for andre og inspirere dem til at foretage små ændringer i deres daglige liv.

Når blyanten bliver for kort til at skrive med, kan du plante den og efter ca. 4 uger få blomster eller lækre og friske krydderurter til madlavningen. Hvis du passer dine frø og spirer.

Sprout blyanter kan plantes efter brug og spire til krydderurter, blomster og grønsager. Vi sælger hovedsageligt Sprout blyanter til virksomheder og organisationer, som får logo graveret på blyanterne og bruger dem som grønne giveaways.

Dyrk din egen have med vores Sprout blyant!

Sprout frøblyant

Sprout® blyant med eller uden logo.

Løft din kampagne til det næste niveau med plantebare blyanter! Plant en grøn og bæredygtig tankegang med Sprout® blyanten, den originale og patenterede blyant, der vokser til urter, blomster, grøntsager eller træer. Sprout frøblyanter er fremstillet af certificeret træ, hvilket betyder, at hver gang et træ fældes, plantes et andet træ i stedet. Den magiske frøkapsel for enden af hver blyant er lavet af et plantebaseret materiale, og frøene indeni er ikke-GMO. Fantastisk gave til skolestart eller en unik firmagave og sender et stærkt budskab om vækst og bæredygtighed. Den perfekte giveaway til: - Produktlanceringer - Konferencer - Messer - Kampagner - Teambuilding sessioner - Seminarer - Gaver

Kombiner Sprout® blyanten med et frøpapir kort.

Denne unikke pakke kombinerer to fantastiske produkter; frøpapir og en Sprout® blyant, der begge kan plantes! Det hele kan plantes, så modtagerne kan plante både frøpapir kortet, og den plantbare blyant. Frøpapir kortet plantes direkte i jorden og blyanten plantes ved at man stikker enden af blyanten ned i jorden. Der bliver ikke efterladt noget affald, kun friske blomster eller friske krydderurter. Minimums bestilling: 500 stk.

Sprout® blyanter.

Vores kunder

Virksomheder og organisationer, der har brugt Papermints produkter til at sprede deres deres budskab og passion for bæredygtighed:
Unicef bruger frøpapir
Socialdemokraterne bruger frøpapir
ORIGINS bruger frøpapir
ARLA bruger frøpapir
Danbolig bruger frøpapir
KPMG bruger frøpapir
Normann bruger frøpapir
Nordea bruger frøpapir
GANNI bruger frøpapir

Kontakt os.