PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK
Hjem / Persondatapolitik
Persondatapolitik.
Når du handler på Papermints hjemmeside, skal du afgive oplysninger så vi kan gennemføre din bestilling. Du bliver bedt om at oplyse:

Navn
Telefonnummer
E-mailadresse
Kortoplysninger
Leveringsadresse


Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Af sikkerhedsmæssige årsager undlader vi at gemme dine betalingsoplysninger i vores database af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?
Gennemførelse af din bestilling. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er afsendt samt sende varen ud til dig.


Kundeservice / reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.

Markedsføring
Vi anvender dine data til at sende nyhedsbreve til dig på mail, men kun såfremt du har givet samtykke hertil
Hvem får adgang til dine oplysninger?:

Samarbejdspartnere:
For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn, adresse og tlf. nr. til vores kurerer.

Andre selskaber:
Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis dine oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: shop@Paper-mint.dk.

I henhold til Bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i fem år.