Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Virksomhedens juridiske navn: PaperMINT
Indehaver: Allan Jørgensen
CVR-nummer: 27331696

Adresse

Langengen 82
4000 Roskilde
Danmark
Tlf.: 2859 0558

PRISER

Alle vores priser er inkl. moms og i danske kroner. FRAGT Vi sender altid plakaterne i forsvarlig emballage. Varerne sendes med PostNord, GLS eller UPS. Du kan også vælge at afhente din pakke på Langengen 82, 4000 Roskilde (husk at lave en aftale). Danmark Levering inden for 1-2 hverdage. (Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme forsinkelser ved travlhed og omkring højtider) Fragtpris i Danmark 25,00 kr. til valgfri adresse i Danmark

BETALING

Vi modtager betaling med MasterCard, VISA og PayPal. Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes. Betaler du med PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. Ved betaling med MasterCard som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Hvis du fortryder dit køb, bedes du gøre følgende:

1. Meddel, at du ønsker at fortryde din ordre, så sender vi dig en returlabel. Det kan du gøre, ved at skrive til shop@Paper-mint.dk.

2. Returner varen senest 14 dage fra den dag, du har givet meddelelse om din fortrydelse. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Postadressen er Papermint, Langengen 82, 4000 Roskilde, Danmark. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på shop@Paper-mint.dk eller ringe på 28 59 05 58.

BETALING MED EAN NUMMER

Er du virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til salg@Paper-mint.dk med jeres ordre, leveringsadresse og EAN nummer.

RETURNERING AF VAREN OG RETUROMKOSTNINGER

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os eller til Papermint, Langengen 82, 4000 Roskilde, Danmark uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Kontakt os for returlabel på shop@Paper-mint.dk.

TILBAGEBETALING AF PENGENE VED FORTRYDELSE

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder. Kontakt shop@Paper-mint.dk for at få returlabel. Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

VARENS STAND VED RETURNERING OG EMBALLAGE

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

REKLAMATIONSRET

Hvis noget er galt med varen Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt da venligst shop@Paper-mint.dk eller ring på 28 59 05 58. Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering. Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Vil du sende din vare retur, kontakt da shop@Paper-mint.dk for et returlabel. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage. Er du B2B kunde, kontakt da salg@Paper-mint.dk ved reklamation.

KLAGEMULIGHEDER

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder: En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: shop@Paper-mint.dk.