Frøposer

Med dit logo

Hvad er frøposer med logo?

Frøposer med tryk er en original biodiversitetsfremmende reklamegave! Hos Papermint finder du frøposer i alle størrelser, og du kan vælge mellem forskellige typer frø – både økologiske og ikke økologiske. Både forsiden og bagsiden af poserne kan trykkes i fuld farve med dit eget design hvilke gør frøposerne perfekt egnede som reklamemateriale.

Hvis du leder efter en give-away, der repræsenterer dit firmas værdier, er du kommet til det rette sted. Vores frøposer kan tilpasses fuldstændigt med logo, slogan og illustrationer. Frøposer med logo er ideelle til firmaarrangementer som åbninger, messer, møder eller til lancering af et nyt produkt eller en ny tjeneste. De kan på en økologisk, innovativ og elegant måde understøtte og forstærke en ansvarlig virksomhedsidentitet.

Frøposen

Ud over standardposen har vores nyhed som er en pose lavet FSC-certificerede tomatfiberpapir; det er meget bæredygtigt og miljøvenligt.

Frøposen er lavet af tomatfibre, som stammer fra knuste affaldstomatplanter og FSC-certificeret papir. Når man dyrker tomater, bliver tomatplanten tilbage efter høsten. Dette restprodukt som normalt bliver destrueret, har vist sig at være særdeles velegnede til papirfremstilling. Derfor bliver vores frøposer er lavet af papir med fibre fra tomatstænglerne og uden tilsætning af kemikalier eller optisk hvidt.

Det inderste lag af emballagen består af biologisk nedbrydelige polymerer. På den måde har vi udviklet en miljøvenlig emballage, der beskytter frøenes spiring og giver tomatplanten et nyt liv.

Vores frøposer indeholder økologiske frø.

Logoposer

frøposer med dit budskab – vi har løsningerne, der skiller sig ud.
Previous slide
Next slide

Frøposer med logo

Optimer din brandoplevelse med vores eksklusive udvalg af frøposer! Vi har specialiseret os i at skabe unikke og tilpassede frøposer, der bærer din virksomhedslogo eller budskab. Fra frøposer med logo til poser med blomsterfrø med dit budskab – vi har løsningerne, der skiller sig ud.

Vores frøposer med jeres logo/budskab er designet til at styrke din virksomheds tilstedeværelse på en mindeværdig måde. Vi forstår vigtigheden af at skabe en varig indvirkning, og vores tilpassede frøposer med logo/budskab er det perfekte værktøj til at sprede din virksomheds budskab på en unik og ansvarlig måde.

Skab opmærksomhed omkring din brand og brug vores frøposer som reklamegaver. Disse frøposer med trykt logo eller budskab er en perfekt gave til at fremme din virksomhed og samtidig give modtagerne en smuk og meningsfuld gave.

Investér i branding med blomsterfrøposer, og gør din virksomhed synlig på en grøn og miljøvenlig måde. Vores tilpassede frøposer med dit logo bliver designet med omhu og opmærksomhed på detaljerne for at sikre, at din virksomheds identitet blomstrer og trives.