Den Gode Tryksag

Tryksager med omtanke

Julekort med omtanke

Leder i efter julekort, der vil efterlade et varigt indtryk. Og samtidigt være med til at hjælpe den grønne omstilling i den rigtige retning?

For hvert julekort i køber, planter vi et træ – det er en enkel idé med stor effekt.

Den gode TRYKsag er det perfekte valg for virksomheder, der ønsker at være mere socialt ansvarlige og øge deres grønne profil.

Konceptet er enkelt
Hver gang vi trykker et julekort, planter vi et træ på jeres vegne! Er jeres ordre på 100 julekort sørger vi for at der bliver plantet 100 træer. Hvis i køber 200 kort, planter vi 200 træer! Dette er en løsning, som er nem at kommunikere til kunder eller medarbejdere.

Vi tror på en fremtid, hvor virksomheder gerne betale mere for at finansiere gode formål. At plante træer er en af de mest effektive løsninger i kampen mod klimaforandringer, da træer trækker ca. 22 kg CO2 ud af luften år efter år.

Den gode TRYKsag planter træer gennem vores velgørenhedspartner, One Tree Planted; en fantastisk organisation, hvis projekter fungerer som en katalysator for det gode i hele samfundet.

One Tree Planted er en velgørenhedsorganisation med en mission om at gøre det nemt for alle at hjælpe miljøet ved at plante træer. Deres projekter spænder over hele kloden og udføres i partnerskab med lokalsamfund og kyndige eksperter for at skabe en effekt for naturen, mennesker og dyreliv. Genplantning hjælper med at genopbygge skove efter brande og oversvømmelser, skabe jobs med social effekt og genoprette biodiversiteten. Mange projekter har overlappende mål, hvilket skaber en kombination af fordele, der bidrager til FN’s mål for bæredygtig udvikling.

Derfor kalder vi det Den gode TRYKsag?
 For hvert kort vi trykker, planter vi et træ på jeres vegne

– Vores papir er FSC-certificeret, og dine tryksager kan derfor både FSC og Svanemærkes. 

– Papiret er 100% klimaneutralt genbrugspapir, baseret på indsamlede papirrester.

– Vores printer bruger 80% mindre strøm end tonerbaserede maskiner og har opnået flere miljømærkninger fra både EU og udenfor EU herunder den anerkendte ENGERGY STAR-certificering. I forhold til almindelig tonerbaserede printere bruger vores printer kun 117 Watt strøm for at printe 1000 sider. Det betyder at den sparer 70 gram CO2 pr 1000 sider.

Hvad koster det?
Tryk af julekort + træ = pris

Prisen på julekortet afhænger af størrelse og antal.
Prisen på et træ er altid den samme: kr 7.-

Gennemsigtighed, kvalitet og tillid
De træplantningssteder, vi støtter, er grundigt undersøgt og opfylder over 25 kvalitetskriterier.

Vi sørger for, at dine træer bliver plantet bæredygtigt og i overensstemmelse med den nyeste videnskab.

Vores træplantningspartnere opererer med et højt etisk kodeks for at sikre retfærdige sociale og arbejdsmæssige forhold.

Når træerne er plantet modtager i et certifikat fra vores partner som tak for donationen.

Andre muligheder med Den gode TRYKsag:
Gavekort
Firma fødselsdagskort
Velkomst kort til nyansatte